Informatie

Bij Marisa worden de lessen gegeven in een luxe Honda HRV Executive voorzien van de nieuwste snufjes zoals een achteruitrijcamera.

Autorijschool Marisa Vleugel zorgt ervoor dat je snel je rijbewijs haalt.

Wanneer je op zoek bent naar een autorijschool die je snel, goed en vooral veilig leert autorijden, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het zeer belangrijk je op te leiden tot een goede en veilige weggebruiker. Daarbij is het een eerste vereiste om de auto volledig onder controle te krijgen. Als tweede doelstelling staat de veilige deelname aan het verkeer centraal.

Heel belangrijk is de ontspannen manier van lesgeven. Tenslotte wordt er in een prettige leeromgeving het beste resultaat behaald. Leerlingen moeten zich op hun gemak voelen en plezier krijgen in het rijden. Dit realiseert Autorijschool Marisa Vleugel door een persoonsgebonden aanpak en een enthousiaste instructrice die haar uiterste best zal doen om dit alles mogelijk te maken. Uiteraard met maar één doel : Jou zo snel mogelijk te laten slagen!!!

Daarbij is het noodzakelijk dat er serieus en op de juiste wijze les wordt gegeven.
Marisa is al in het bezit van haar instructeursbewijs sinds 1991.
Ook is zij in het bezit van een certificaat van "het nieuwe rijden".

Marisa komt uit een echte "rijschoolfamilie". Haar moeder heeft al 41 jaar een rijschool in de Wieringermeer. Marisa heeft zelf ook jaren in de Wieringermeer les gegeven.
Hoewel de rijschool nu in Anna Paulowna is gevestigd, geeft zij ook nog met veel plezier les in de Wieringermeer en Wieringen.

Waarom bij Marisa?

Bij Autorijschool Marisa Vleugel wordt altijd een opleiding aangeboden die aansluit op jouw mogelijkheden, ervaring en wensen. Bovendien :

  • Reeds 31 jaar in het bezit van het instructeursbewijs
  • Altijd les van dezelfde rij-instructrice
  • Betrouwbaar, duidelijkheid en 100% rijles : je rijles begint bij jóu voor de deur. Dat betekent dat je geen cursisten naar huis hoeft te brengen of aan het einde van jouw rijles hoeft op te halen. Dit wordt gedaan door de instructrice tussen de lessen in. Dus jouw rijles is ook echt voor de volle honderd procent jouw les!
  • Gecertificeerd faalangstinstructeur

Marisa Vleugel


TOP